logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 10. 10. 2017. 15:01

Sadnja novih platana

Kako bi naša gradska groblja dobila što ljepši izgled, a imajući u vidu višestruku ulogu zelenila, KJKP „POKOP“ d.o.o. je u protekloj sedmici iz svojih sredstava finansirao kupnju i sadnju 150 novih platana.

Mnogi bulevari svjetskih metropola, dio svog šarma i ljepote duguju ovom prelijepom drveću, ali i gradsko groblje „Vlakovo“, koje je od sada bogatije za drvored ovog tradicionalnog i cijenjenog parkovskog drveta.

Od glavnog ulaza gradskog groblja, pa sve do Aleje veterana, svojim će raskošnim granama, platani tako upotpuniti i uljepšati sliku vječnih počivališta.

Sadnja ovih platana tek je početak realizacije planova koje je KJKP „POKOP“ d.o.o.d postavio ispred sebe, uljepšavajući tako slike grobalja kojima gazduje, ali i separatnih grobalja povjerenih na brigu o uređenju ovom respektabilnom preduzeću.

Nazad na početnu

Ostale novosti