logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 18. 02. 2019. 13:11

Ministar u posjeti

U prostorijama KJKP „Pokop“ u petak 15.02.2019. godine, održan je prvi sastanak Uprave i predstavnika resornog ministarstva Ministarstva komunalne privrede i infrastrukture

Sastanku su prisustvovali ministar Srdjan Mandić, te pomoćnik ministra Adnan Begić, Goran Cerić generalni direktor KJKP „Pokop“, izvršni direktor Asmir Hodžić, te predsjednik sindikata KJKP „Pokop“ Dževad Đipa.

Na sastanku se razgovaralo o aktuelnom stanju  u preduzeću, o mjerama i aktivnostima koje se provode, ali i investicijama, aktuelnim projektima i zadacima, te predstojećim planovima i aktivnostima, kao i dobroj saradnji preduzeća i resornog ministarstva.

Ministar Mandić, pokazao je poseban interes i veliko razumijevanje za probleme s kojima se susreće KJKP „Pokop“, a ono što posebno treba istaći, svakako je razgovor o proširenju gradskog groblja „Vlakovo“, obzirom da mjesta za sahranjivanje ima još veoma malo. Ovim proširenjem, gradsko groblje „Vlakovo“ dobilo bi oko 1 300 novih mjesta za ukop.

Ministar Mandić pokazao je i veliki interes za nastavak izgradnje krematorija, koji će biti prvi u našoj zemlji

Nazad na početnu

Ostale novosti