logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 24. 02. 2020. 10:55

Potpisan ugovor o izvođenju radova na proširenju gradskog groblja Vlakovo

Dana 21.08.2019. godine, u prostorijama KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo na gradskom groblju Vlakovo, upriličeno je potpisivanje ugovora između investitora, KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, i izvođača radova na proširenju gradskog groblja Vlakovo, Manjo d.o.o. Sarajevo. Potpisnici ugovora bili su generalni direktor KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, Goran Cerić, i izvršni direktor Asmir Hodžić, te Ibro Manjić, direktor firme Manjo d.o.o. 

Manjo d.o.o. je, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, izabran kao najpovoljniji ponuđač za izvođenje prve faze radova na proširenju gradskog groblja Vlakovo ekspropisnog zemljišta, koji će biti izvršeni na osnovu izvedbenog projekta koji je radila firma HS Inženjering d.o.o. Sarajevo. Ovim ugovorom definisano je proširenje gradskog groblja Vlakovo za cca 18.000 m², što će osigurati 1.280 novih grobnih mjesta.

U skladu sa Zakonom o javnim nabavkama za usluge nadzora za potrebe uređenja groblja Vlakovo – ekspropisanog zemljišta izabrana je firma „Design & QC“ d.o.o. Sarajevo, a završetak navedenih radova planiran je u roku od 100 (stotinu) kalendarskih dana od dana uvođenja u posao.

Nazad na početnu

Ostale novosti