logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 24. 02. 2020. 10:57

Upriličen ispraćaj u penziju za dugogodišnjeg uposlenika KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo

26.08.2019. godine upriličen je ispraćaj u penziju za gospodina Šefika Vatreša, dugogodišnjeg uposlenika KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, kojem su prisustvovali generalni direktor KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, Goran Cerić, izvršni direktor, Asmir Hodžić, upravnici grobalja kojima upravlja i gazduje KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, te brojni uposlenici Preduzeća.

Svoj četrdesetogodišnji radni vijek gospodin Vatreš je proveo u našem preduzeću, a posljednjih nekoliko godina radio je na poziciji koordinatora. U znak zahvalnosti na velikom doprinosu koji je svojim radom dao Preduzeću, generalni direktor, Goran Cerić, i sekretar KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, Dražen Raguž, uručili su prigodne poklone gospodinu Vatrešu.

Skupština preduzeća, Nadzorni odbor, Uprava i uposlenici KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo se još jednom žele zahvaliti našem dragom kolegi, te poželjeti mnogo zdravlja i sreće u predstojećim penzionerskim danima. 


Nazad na početnu

Ostale novosti