logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 11. 10. 2019. 13:39

Obavještenje građanima povodom blagdana Svi sveti

Kako bi spremni dočekali blagdan Svi sveti, koji se obilježava 1. novembra, KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo intenzivno radi na uređenju grobalja kojima upravlja i gazduje. Očišćene su i uređene zelene površine, parkirališta, pješačke staze i saobraćajnice, a višak zemlje, pokošene trave i komunalni otpad je sakupljen i odložen na gradsku deponiju. 

KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, pored ostalih pogrebnih usluga, građanima nudi i usluge uređenja i sanacije grobnih mjesta, čišćenja i obnavljanja nadgrobnih spomenika, polaganja cvijeća, paljenje svijeća, za sve građane koji nisu u mogućnosti posjetiti grobove svojih najmilijih. Više informacija o ovim uslugama, svi zainteresirani građani, mogu dobiti u prostorijama grobnog ureda koji se nalazi u ulici Petrakijina 1. (telefon: 033 207 594, e-mail: pokop_kjkp@bih.net.ba), ili pozivom na besplatni info telefon 080 02 02 68.

Također, web GIS pretraga umrlih, koja je u prethodnom periodu puštena u rad, svim građanima i posjetiteljima naših grobalja olakšat će snalaženje na groblju i pristup potrebnim informacijama za traženo grobno mjesto. Naime, web GIS pretraga umrlih građanima nudi mogućnost pretraživanja grobnih mjesta i pristup informacijama o pokojnicima kao što su ime, prezime, godina rođenja i smrti, broj parcele, grobnog mjesta i reda na kojem je pokojnik ukopan.

Nazad na početnu

Ostale novosti