logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 01. 11. 2019. 12:21

Svečano otvorenje Prodavnice

Vrpcu su presjekli generalni direktor KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo Goran Cerić, te Bećir Sirovina predsjednik Nadzornog odbora preduzeća, a nakon toga upriličena je i mala zakuska uz ugodan razgovor i u opuštenoj atmosferi

Današnje KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, nastalo je već davne 1974. godine.

Uz devet grobalja kojima upravlja, gazduje i održava ovo respektabilno preduzeće, građani se za usluge mogu obratiti na nekoliko lokacija koje preduzeće posjeduje.

Jedna od njih je svakako i prodajno izložbeni salon pogrebne opreme koji se nalazi u ulici Petrakijina 1, a čijem je svečanom otvorenju renovirane i adaptirane prodavnice, proteklu večer prisustvovao veliki broj zvanica, kao i uposlenika ovog preduzeća.

Današnja Uprava KJKP „Pokop“, u nizu uspješno realiziranih projekata, posebno se ponosi renoviranjem i adaptacijom poslovnog prostora na Katedrali, čijim je presjecanjem vrpce je i zvanično završen još jedan veliki posao.

Vrpcu su presjekli generalni direktor KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo Goran Cerić, te Bećir Sirovina predsjednik Nadzornog odbora preduzeća, a nakon toga upriličena je i mala zakuska uz ugodan razgovor i u opuštenoj atmosferi.

Nazad na početnu

Ostale novosti