logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 04. 11. 2019. 14:09

Ministar u posjeti Aleji veterana

Aleja veterana na gradskom groblju „Vlakovo“ otvorena je 2011 godine, i posvećena je svim dobitnicima ratnih priznanja i odlikovanja, organizatorima otpora, veteranima – prvoborcima i dobrovoljcima svih religija, kao i ateistima

No, uprkos svim naporima koje KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo ulaže u proširenje i uređenje ove Aleje, mjesta za ukop je sve manje.


U današnju posjetu gradskom groblju „Vlakovo“ stigao je i ministar za boračka pitanja Ismir Jusko, kao i njegov pomoćnik Osman Smajlović, kako bi sa generalnim direktorom KJKP „Pokop“ Goranom Cerićem, te izvršnim direktorom Asmirom Hodžićem, razgovarali o nastavku saradnje i novim projektima, kao i kupovini nove zemlje.

Ministar Jusko je sa svojim pomoćnicima obišao Aleju veterana, izrazivši  zadovoljstvo do sada urađenim poslom, te istakao svoju podršku KJKP „Pokop“ i nastavku poslova.

Nazad na početnu

Ostale novosti