logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 16. 03. 2020. 12:31

Uputstva za građane

U cilju zaštite, ali i sprečavanja širenja virusa KORONA, a za sve koji iz bilo kojeg razloga dolaze u prostorije KJKP „Pokop“, ali i na groblja kojima upravlja i gazduje ova firma, bit će postavljeni dispenzeri za sredstvom za dezinfekciju ruku

Molimo vas da prilikom ulaska u kancelarije, kao i prilikom obilaska grobalja, a posebno pri dolasku na ukope, koristite ove dispenzere, te da dezinficirate ruke u trajanju od 40-tak sekundi.


Također molimo građane, da prilikom izmirenja svojih obaveza plaćanja godišnjih naknada na ime održavanja grobnog mjesta, što više koriste elektronski način plaćanja, kao i aplikaciju „HuHu“ koja je uspostavljena, te da se što manje kreću i ne dolaze bez prijeke potrebe. Za one koji nisu u situaciji da plaćaju na ovakav način, nema potrebe da žure kako bi izmirili svoje obaveze, sve dok se trenutna situacija ne stabilizira i dok kretanje ne postane bezbjedno po zdravlje građana.


Pozivamo sve ljude da djeluju društveno odgovorno i u skladu sa uputstvima.


Nazad na početnu

Ostale novosti