logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 27. 03. 2020. 14:39

Hrvatski mediji objavili protokol KJKP "Pokop"

"Kantonalno javno komunalno poduzeće za sahrane i upravljanje grobljima „POKOP“ Sarajevo dobilo je detaljni protokol o postupanju uslijed pandemije koronavirusom. U uputama su detaljno opisane procedure postupanja ako dođe do smrtnog slučaja izazvanog koronavirusom..."

Kako bi se širenje zaraze svelo na minimum, poduzimaju se sve dostupne mjere zaštite. KJKP "Pokop" je još od samog početka intenzivno radio na donošenju protokola, kako bi u ovo vrijeme pandemije, na što bolji način zaštitili i svoje uposlenike, ali i građane.


O tome koliko se u ovom protokolu vodilo računa o svim pojedinostima, prepoznali su i naši susjedi, te naš protokol prenijeli i objavili i u svojim časopisima za komunalno gospodarstvo.


"Prema njima zaposlenici moraju obavezno koristiti zaštitnu opremu, redovito dezinficirati sebe, prostorije i sav alat koji koriste. Nadalje, naglašena je obaveza održavanja socijalne distance s kolegama, obitelji preminule osobe i posjetiteljima, a ako je kontakt neophodan, smije se obavljati samo i isključivo u zaštitnoj opremi, sa što kraćim vremenskim zadržavanjem.

Preporučuje se i da se ukop izvrši u što kraćem vremenu i da se prisustvo ljudi prilikom ukopa svede na minimum. Svi oni koji se neće pridržavati navedenih uputa kazneno će odgovarati, stoji u protokolu."


Objavu mozete pročitati ovdje.


Nazad na početnu

Ostale novosti