logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 10. 04. 2020. 12:16

Posjeta resorne ministrice

Ovih dana, prostorije KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, posjetila je i ministrica komunalne privrede i infrastrukture gđa Nihada Glamoč sa svojim saradnicima.

Sastanku su prisustvovali i generalni direktor KJKP „Pokop“ Goran Cerić, te izvršni direktor Asmir Hodžić

Svjesni odgovornosti i tereta s kojim se nosi u novonastaloj situaciji, kao i činjenice da je ministrica gđa Glamoč između ostalog i komandant Štaba civilne zaštite na nivou Kantona, ali svjesni i značaja i ozbiljnosti situacije i naše uloge u očuvanju i zaštiti zdravlja svih nas,  izuzetno cjenimo njenu posjetu, trud, zalaganje i spremnost za saradnju, koju je pokazala u radu.


Povod ove posjete svakako je bila aktuelna situacija u kojoj smo se svi našli, te poduzimanje zajedničkih koraka u borbi protiv pandemije izazvane pojavom Corona virusa.


Osim aktuelnosti u novonastaloj situaciji, jedna od tema razgovora bila je i Projekat II faze proširenja gradskog groblja „Vlakovo“, kao i otkup novog zemljišta i rješavanje imovinsko-pravnih odnosa.

Razgovaralo se i o izgradnji objekata na groblju „Vlakovo“, posebno nove mrtvačnice sa prostorijama za radnike, ali i o funkcioniranju preduzeća u sadašnjoj situaciji.

Nazad na početnu

Ostale novosti