logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 30. 04. 2020. 16:15

Vrijedna donacija Civilne zaštite

Ovim putem se i zahvaljujemo Komadantici Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo gđi Nihadi Glamoč i načelniku Štaba civilne zaštite gospodinu Jasminu Teroviću na donaciji i neophodnoj opremi, koja će nam u mnogo čemu olakšati posao

U skladu sa trenutnom situacijom koja vlada, ali i potrebama KJKP „Pokop“, dana 30.04.2020. godine, Kantonalna uprava civilne zaštite, dodijelila je, a na osnovu zaključka Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo, zaštitnu medicinsku opremu, sredstva za dezinfekciju i ostalu opremu i to u vidu zaštitnih maski, zaštitnih rukavica, vizira, antibakterijskih sapuna, sredstava za dezinfekciju ruku, vreća za umrle osobe, zaštitnih izolacijskih odijela, jednokratnih zaštitnih odijela i natikača.

Ovu vrijednu donaciju uručio je načelnik Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo Jasmin Terović, a preuzeli su je generalni direktor KJKP „Pokop“ Goran Cerić, kao i izvršni direktor Asmir Hodžić.

Nazad na početnu

Ostale novosti