logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 15. 05. 2020. 09:23

JAVNA RASPRAVA

Ocjene Studije o utjecaju na okoliš

Federalno ministarstvo okoliša i turizma u saradnji sa KJKP Pokop d.o.o. Sarajevo Mula Mustafe Bašeskije broj 38 Sarajevo  poziva stanovnike Općine Ilidža, sve zainteresirane subjekte i nevladine organizacije da uzmu učešće u

 

JAVNOJ RASPRAVI

ocjene Studije o utjecaju na okoliš

 

u postupku izdavanja okolišne dozvole za – Projekat izgradnje objekta „Kompleks krematorija i komemorativnog centra“, koja će se održati  u prostoru mjesne zajenice Blažuj, ul. Vlakovo br. 102 B,   01.06.2020. godine sa početkom u 12.00 sati.


Dnevni red:

 

  1. Prezentacija zakonskog osnova u postupku izdavanja okolišne dozvole (predstavnik Federalnog ministarstva okoliša i turizma).
  2. Prezentacija Studije utjecaja na okoliš (predstavnik konsultanta i investitora).
  3. Pitanja, diskusija, odgovori i objašnjenja.

 

Dokumentacija za izdavanje okolišne dozvole dostupna je na uvid u prostorijama Federalnog ministarstva okoliša i turizma - Sektor za okolišne dozvole, ul. Hamdije Ćemerlića broj 2 Sarajevo, ured 308 kao i na web stranici ministarstva www.fmoit.gov.ba, - link okolišne dozvole/javne rasprave.

 Nazad na početnu

Ostale novosti