logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 23. 10. 2020. 14:33

Blagdan „Svi sveti“

U susret blagdanu „Svi sveti“ koji se obilježava 1.novembra, uposlenici KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo su u okviru svojih redovnih aktivnosti, pristupili čišćenju i uređivanju gradskih grobalja „Sveti Josip“, „Sveti Mihovil“, „Sveti Marko“, „Sveti Arhangeli Georgije i Gavrilo“, „Lav“, „Stadion“, „Bare“ i „Vlakovo“.

Očišćene su i uređene zelene površine, parkirališta, pješačke staze i saobraćajnice, a višak zemlje, pokošene trave i otpada sakupljen i odložen na gradsku deponiju.


Slijedom pogoršane epidemiloške situacije, koristimo priliku da Vas podsjetimo da pored pogrebnih usluga, KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, građanima koji nisu u mogućnosti posjetiti grobove svojih najmilijih, nudi i usluge uređenja i sanacije grobnih mjesta, čišćenja i obnavljanja nadgrobnih spomenika, polaganja cvijeća i paljenja svijeća. Više informacija građani mogu dobiti putem telefona 033 207 594 ili e – mail: pokop_kjkp@bih.net.ba


Na našoj web stranici, u kategoriji „Pretraga umrlih“, uz pomoć GIS-a, možete pronaći detaljne podatke o mjestu ukopa koji Vas interesuje, te naknadno, bez gužve, posjetiti željeno grobno mjesto. Podsjećamo Vas da za uplatu godišnje naknade za korištenje grobnog mjesta, pored posjete prostorijama KJKP „Pokop“ d.o.o., možete izvršiti elektronskim putem ili korištenjem aplikacije HuHu.

 

Katalog pogrebne opreme možete preuzeti ovdje.

Katalog cvijeća možete preuzeti ovdje.

Katalog nadgrobnih obiježja možete preuzeti ovdje.


Nazad na početnu

Ostale novosti