logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.

Novosti

slika
05. 09. 2019. 15:53
Obilježena godišnjica smrti Vlade Raguža, bivšeg direktora KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo

Danas je na gradskom groblju Bare obilježena prva godišnjica smrti gospodina Vlade Raguža, bivšeg direktora KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, koji je dao veliki doprinos razvoju KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo. 

slika
05. 09. 2019. 14:08
Web GIS pretraga umrlih

Obavještavaju se korisnici usluga KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo da je puštena u rad web GIS pretraga umrlih. Uspostavom geografskog informacionog sistema (GIS), stvoren je jedinstven registar grobnih mjesta i infrastrukturnih objekata sa svim njihovim karakteristikama, koji se nalaze na svim grobljima kojima KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo upravlja i gazduje.

slika
04. 09. 2019. 15:03
Počela prva faza proširenja gradskog groblja Vlakovo

Kao što je već prethodno najavljeno, radovi na prvoj fazi proširenja gradskog groblja Vlakovo počeli su u ponedjeljak, 02.09.2019. godine. 

slika
27. 08. 2019. 12:39
Upriličen ispraćaj u penziju za dugogodišnjeg uposlenika KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo

26.08.2019. godine upriličen je ispraćaj u penziju za gospodina Šefika Vatreša, dugogodišnjeg uposlenika KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, kojem su prisustvovali generalni direktor KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, Goran Cerić, izvršni direktor, Asmir Hodžić, upravnici grobalja kojima upravlja i gazduje KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, te brojni uposlenici Preduzeća.

slika
26. 08. 2019. 08:47
Završni radovi na prvoj fazi proširenja Aleje veterana na gradskom groblju Vlakovo

Radovi na prvoj fazi proširenja Aleje veterana na gradskom groblju Vlakovo uspješno se privode kraju. Kao što je već prethodno najavljeno, nakon završetka drenažnih radova, regulisanja odvoda površinskih voda i ucjevljivanja potoka, izgrađene su saobraćajnice i pješačke staze, postavljeni su ivičnjaci, dok je asfaltiranje u toku. 

slika
22. 08. 2019. 14:41
Potpisan ugovor o izvođenju radova na proširenju gradskog groblja Vlakovo

Dana 21.08.2019. godine, u prostorijama KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo na gradskom groblju Vlakovo, upriličeno je potpisivanje ugovora između investitora, KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, i izvođača radova na proširenju gradskog groblja Vlakovo, Manjo d.o.o. Sarajevo. Potpisnici ugovora bili su generalni direktor KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo, Goran Cerić, i izvršni direktor Asmir Hodžić, te Ibro Manjić, direktor firme Manjo d.o.o. 

slika
04. 08. 2019. 21:11
Javni konkurs

Javni konkurs za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme u KJKP "Pokop" d.o.o. Sarajevo.

slika
26. 07. 2019. 13:13
Važno obavještenje korisnicima usluga KJKP „POKOP“ d.o.o. Sarajevo

Zbog slabog odaziva građana, KJKP „POKOP“ d.o.o. Sarajevo još jednom poziva sve građane koji na gradskim grobljima Bare, Lav, Stadion, Sveti Josip, Sveti Marko, Sveti Arhangeli Georgije i Gavrilo, Sveti Mihovil, Obad i Vlakovo, plaćaju održavanje ili rezervaciju grobnog mjesta na kojem je posađen šimšir, da u što kraćem roku dođu u prostorije KJKP „POKOP“ d.o.o. Sarajevo, kako bi dali saglasnost o uklanjanju zaraženih grmova šimšira.

slika
05. 07. 2019. 11:12
Nastavak uspješne saradnje između Općine Centar i KJKP „POKOP“ d.o.o. Sarajevo

U kabinetu načelnika Općine Centar, 02.07.2019. godine, potpisan je ugovor o sufinansiranju projekta uređenja mrtvačnice na gradskom groblju Bare, između Općine Centar i KJKP „POKOP“ d.o.o. Sarajevo. Potpisnici ugovora su bili načelnik Općine Centar prof. dr. Nedžad Ajnadžić i direktor KJKP „POKOP“ d.o.o. Sarajevo, Goran Cerić.