logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.

Novosti

slika
24. 05. 2019. 14:20
Ponovno obavještenje korisnicima usluga KJKP „Pokop“

Zbog slabog odaziva građana, KJKP „Pokop“ još jednom poziva sve građane koji na gradskim grobljima Bare, Lav, Stadion, Sveti Josip, Sveti Marko, Sveti Arhangeli Georgije i Gavrilo, Sveti Mihovil, Obad i Vlakovo plaćaju održavanje ili rezervaciju grobnog mjesta na kojem je posađen šimšir, da u roku od pet dana dođu u prostorije KJKP „Pokop“ kako bi dali saglasnost o uklanjanju zaraženih grmova šimšira.

slika
24. 05. 2019. 14:18
Ukraden bakreni lim sa ulaza u Aleju veterana na gradskom groblju "Vlakovo"

U noći s nedjelje na ponedjeljak, 19. i 20.05.2019. godine, nepoznati počinioci otuđili su bakreni lim koji se nalazio na luku koji natkriva ulaz u Aleju veterana, na gradskom groblju Vlakovo. Na ovaj način nanesena je šteta KJKP „Pokop“, ali i oskrnavljen spomenik i vječno počivalište naših velikana.

slika
21. 05. 2019. 08:31
Javni konkurs za prijem radnika

Javni konkurs za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme u KJKP "Pokop" d.o.o. Sarajevo

slika
13. 05. 2019. 11:48
Obavještenje korisnicima usluga KJKP „Pokop“

Obavještavaju se korisnici usluga KJKP „Pokop“ da je na gradskom groblju „Bare“ došlo do pojave štetnog organizma Cydalima perspectalis, poznatijeg pod nazivom šimširov moljac. S obzirom na to, pozivaju se građani koji na gradskom groblju „Bare“ plaćaju održavanje ili rezervaciju grobnog mjesta na kojem je posađen šimšir, da u roku od 15 dana dođu u prostorije KJKP „Pokop“ kako bi dali saglasnost o uklanjanju zaraženih grmova šimšira. Također, saglasnost je moguće preuzeti ovdje, te isto popunjeno dostaviti lično ili na e-mail adresu kjkp_pokop@bih.net.ba.

slika
13. 05. 2019. 11:45
Pojava šimširovog moljca na gradskom groblju „Bare“

Dolaskom proljeća, uz rast biljaka, bude se i različiti insekti, ali i oni ne toliko dobrodošli. Jedan od njih je Cydalima perspectalis, poznatiji kao šimširov moljac, čija je pojava nedavno primijećena na gradskom groblju „Bare“. Štete koje je uzrokovao ovaj invazivni štetočina, već su velike i postoji opasnost od njihovog daljnjeg širenja.

slika
10. 05. 2019. 12:18
Radnica KJKP „Pokop“ na prigodan način ispraćena u penziju

09.05.2019. godine, upriličen je svečani ispraćaj u penziju gospođe Remze Vatreš, dugogodišnje radnice KJKP „Pokop“. Većinu svog radnog vijeka gospođa Remza Vatreš je provela na poziciji cvjećar-prodavač, obavljajući poslove aranžiranja i prodaje cvijeća.

slika
10. 05. 2019. 12:15
Sadnja zaštitnog pojasa na gradskom groblju „Vlakovo“

Već nekoliko dana, na gradskom groblju „Vlakovo“, traje sadnja zaštitnog pojasa oko novih parcela, kako bi se grobljanska površina odvojila od zone stanovanja. U skladu s izvedbenim projektom hortikulturnog uređenja i rekonstrukcije gradskog groblja „Vlakovo“, planirana je sadnja 64 stabla Pančićeve omorike (Picea omorika). 

slika
26. 04. 2019. 12:53
Čestitka povodom Vaskrsa

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti, Skupština preduzeća, Nadzorni odbor, Uprava i uposlenici KJKP „Pokop“ upućuju iskrene čestitke povodom predstojećeg blagdana Vaskrsa, u želji da ga provedu u radosti i blagostanju, okruženi porodicom, prijateljima i bliskim ljudima.

slika
23. 04. 2019. 07:57
Čišćenje i pranje gradskog groblja "Vlakovo"

U sklopu velike akcije čišćenja, prethodnih dana su na gradskom groblju "Vlakovo" provedeni intenzivni radovi mašinskog i ručnog pranja i čišćenja površina unutar i oko groblja.