logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.

Novosti

slika
11. 01. 2019. 12:14
Poziv za dostavljanje ponuda (Aneks II dio B ZJN)

Poziv za dostavljanje ponuda Aneks II dio B ZJN za 2019. godinu

slika
29. 12. 2018. 22:45
Podjela paketića

Kao i prethodnih godina, i ovaj put su djeca uposlenika KJKP „Pokop“ obradovana novogodišnjim poklonima. U prostorijama Komemorativnog centra na groblju Bare organiziran je prigodan novogodišnji program. Djecu je zabavljao popularni dječiji zabavljač Mirsad Abdagić Kike, a Deda Mraz je podijelio vrijedne paketiće. Smijeha, muzike i plesa ni ovaj put nije nedostajalo.

slika
07. 12. 2018. 13:13
Sanacija platoa ispred kapela

Zahvaljujući sporazumu koji je potpisan između KJKP „Pokop“ na čelu sa direktorom Goranom Cerićem i sarajevske općine Centar, na čelu sa načelnikom dr Nedžadom Ajnadžićem, započela je i sanacija platoa ispred kapela na gradskom groblju „Bare“.

slika
07. 12. 2018. 12:59
Obnova javnih toaleta na gradskom groblju Bare

Na obnovi javnih toaleta na gradskom groblju „Bare“ se užurbano radi. Već dotrajali i velikim dijelom uništeni toaleti iz temelja se renoviraju, no uprkos tome, završetak radova očekujemo uskoro. Ovim putem molimo građane za strpljenje, kako bi naša usluga i u ovom segmentu bila što kvalitetnija.

slika
22. 11. 2018. 16:02
KREMATORIJ

Kao što smo već ranije najavili, izgradnja krematorija koji će se nalaziti na gradskom groblju „Vlakovo“, uskoro započinje. Teren oko kapela na mjestu izgradnje krematorija već se raščišćava i pripremni radovi su u toku. Na sami smo korak od početka realizacije ovog vrijednog i značajnog projekta, kojim ćemo stati rame uz rame sa velikim evropskim preduzećima koja se bave pogrebnom djelatnošću i to po najvećim evropskim standardima. 

slika
19. 11. 2018. 16:16
Obnova javnog toaleta na gradskom groblju Bare

Prije nego zima pokaže svoje prave zube, u KJKP „Pokop“ sunčani dani iskoristili su se za realizaciju još jednog u nizu poslova. Naime, na opće zadovoljstvo uposlenih u preduzeću, ali posebno na zadovoljstvo građana i korisnika naših usluga, započela je obnova javnih toaleta na gradskom groblju „Bare“.

slika
13. 11. 2018. 14:00
Obnova kapele na groblju Sveti Arhangeli Georgije i Gavrilo

Ni gradsko groblje Sveti Arhangeli Georgije i Gavrilo ne zaostaje sa obnovama. Na ovom groblju započela je obnova kapele i rekonstrukcija dotrajalog krova. Ova kamena kapela posvećena Gavrilu Principu i njegovim drugovima izgrađena je 1939. godine. Kapelu je projektovao arhitekt Aleksandar Deroko, a riječ je o jednobrodnoj građevini sa dva mala zvonika.

slika
05. 11. 2018. 12:11
Polaganje cvijeća poginulim i nestalim borcima

Na groblju Sveti Josip na Koševu položeni su vijenci i upaljene svijeće poginulim i nestalim borcima, a povodom obilježavanja dana Svih Svetih, kao i Dušnog dana. Izaslanstva su položila cvijeće i na grob Davora Vujinovića, ubijenog policajca koji je dan ranije sahranjen na ovom groblju.

slika
05. 11. 2018. 11:51
Hlorna stanica

Na gradskom groblju „Vlakovo“, obnovljena je i raščišćen teren oko hlorne stanice. Hlorna stanica je zapravo sistem dizajniran na način da omogućava potpuno bezbjednu hlorisanu vodu.