logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.

Novosti

slika
16. 09. 2018. 15:06
Nova saradnja općine Centar i KJKP „Pokop“ d.o.o. Sarajevo

Dobra saradnja između sarajevske općine Centar i KJKP „Pokop“ ne prestaje. Tako je ovih dana potpisan još jedan ugovor, a potpisali su ga načelnik dr. Nedžad Ajnadžić i generalni direktor KJKP „Pokop“, g. Goran Cerić. Ugovorom je predviđena realizacija dva projekta koja će finansirati Općina Centar, a realizirati KJKP „Pokop“.

slika
11. 09. 2018. 16:17
Sahrana Vlade Raguža

Tužni skup od nekoliko stotina ljudi jučer je na vječni počinak ispratio Vladu Raguža, velikog čovjeka, bivšeg direktora KJKP „Pokop“ i čovjeka čiji je doprinos u razvoju preduzeća nemjerljiv. U prepunoj sali Komemorativnog centra na Barama, prigodan govor održali su Selim Babić, Mustafa Demir i Asmir Hodžić, izvršni direktor „Pokop“-a, a emotivnim riječima od pokojnog Vlade oprostio se i košarkaška legenda Samir Avdić.

slika
07. 09. 2018. 09:07
Vlado Raguž

Sa žaljenjem Vas obavještavamo da je naš dugogodišnji direktor i veliki čovjek, gospodin Vlado Raguž, preminuo dana 05.09.2018. godine u Sarajevu. Penziju je zaradio kao direktor našeg preduzeća kojem je postavio temelje.

slika
20. 08. 2018. 15:45
KRAĐA BAKRENIH PLOČA NA GROBLJU VLAKOVO

U noći između nedjelje i ponedjeljka, 19. i 20.08.2018. godine na gradskom groblju „Vlakovo“ je došlo do krađe. Na Aleji veterana, na samom ulazu, odnosno sa luka koji natkriva ulaz u Aleju, skinute su i ukradene krovne bakrene ploče.

slika
27. 07. 2018. 11:02
Potpisan je sporazum o sufinansiranju proširenja Aleje veterana na gradskom groblju „Vlakovo“

U četvrtak, dana 26.07.2018. godine, potpisan je sporazum o sufinansiranju proširenja Aleje veterana na gradskom groblju „Vlakovo“ između Ministarstva za boračka pitanja Kantona Sarajevo, odnosno gospodina Muharema Fiše i Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća „Pokop“ d.o.o. – Sarajevo, direktora Gorana Cerića.

slika
12. 07. 2018. 14:32
Ograda na groblju Bare

Mijenjanje i popravka ograde na gradskom groblju „Bare“ već je pri samom kraju. Radovi za koje je sredstva obezbijedila općina „Centar“ zajedno sa načelnikom prof. dr. Nedžadom Ajnadžićem u završnoj su fazi i već sada se nazire potpuno novi i ljepši izgled groblja.

slika
12. 07. 2018. 14:22
Rasvjeta na Vlakovu

Ni radovi na gradskom groblju „Vlakovo“ ne zaostaju. Tek što su asfaltirani dijelovi pješačkih staza na nekim od parcela, započelo se sa postavljanjem rasvjete. Nova rasvjeta i još bolje osvjetljenje groblja „Vlakovo“ uveliko će doprinijeti i boljoj sigurnosti groblja, a i njegovom ljepšem izgledu.

slika
08. 07. 2018. 21:59
Obilazak radova na groblju Bare

Već dotrajala, a na nekim dijelovima i potpuno uništena ograda koja odvaja gradsko groblje "Bare" od okolnih naselja, ovih dana se popravlja ili mijenja. Sarajevska općina Centar, na čelu sa načelnikom prof. dr. Nedžadom Ajnadžićem, i ovaj put je imala sluha za pomoć i saradnju sa KJKP "Pokop". Stoga se nije ni iznenaditi, a osobito nakon već nekoliko uspješnih saradnji, da je izdvojila sredstva u ovu svrhu.

slika
08. 07. 2018. 21:44
Nova česma na groblju Bare

KJKP „Pokop“ se kontinuirano trudi da građanima i posjetiteljima naših grobalja olakša svakodnevnicu. Stoga je upravo ovih dana, na gradskom groblju Bare, između parcela P2 i P3, napravljena još jedna česma, kako bi im omogućili pitku vodu.