logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.

Novosti

slika
27. 07. 2018. 11:02
Potpisan je sporazum o sufinansiranju proširenja Aleje veterana na gradskom groblju „Vlakovo“

U četvrtak, dana 26.07.2018. godine, potpisan je sporazum o sufinansiranju proširenja Aleje veterana na gradskom groblju „Vlakovo“ između Ministarstva za boračka pitanja Kantona Sarajevo, odnosno gospodina Muharema Fiše i Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća „Pokop“ d.o.o. – Sarajevo, direktora Gorana Cerića.

slika
12. 07. 2018. 14:32
Ograda na groblju Bare

Mijenjanje i popravka ograde na gradskom groblju „Bare“ već je pri samom kraju. Radovi za koje je sredstva obezbijedila općina „Centar“ zajedno sa načelnikom prof. dr. Nedžadom Ajnadžićem u završnoj su fazi i već sada se nazire potpuno novi i ljepši izgled groblja.

slika
12. 07. 2018. 14:22
Rasvjeta na Vlakovu

Ni radovi na gradskom groblju „Vlakovo“ ne zaostaju. Tek što su asfaltirani dijelovi pješačkih staza na nekim od parcela, započelo se sa postavljanjem rasvjete. Nova rasvjeta i još bolje osvjetljenje groblja „Vlakovo“ uveliko će doprinijeti i boljoj sigurnosti groblja, a i njegovom ljepšem izgledu.

slika
08. 07. 2018. 21:59
Obilazak radova na groblju Bare

Već dotrajala, a na nekim dijelovima i potpuno uništena ograda koja odvaja gradsko groblje "Bare" od okolnih naselja, ovih dana se popravlja ili mijenja. Sarajevska općina Centar, na čelu sa načelnikom prof. dr. Nedžadom Ajnadžićem, i ovaj put je imala sluha za pomoć i saradnju sa KJKP "Pokop". Stoga se nije ni iznenaditi, a osobito nakon već nekoliko uspješnih saradnji, da je izdvojila sredstva u ovu svrhu.

slika
08. 07. 2018. 21:44
Nova česma na groblju Bare

KJKP „Pokop“ se kontinuirano trudi da građanima i posjetiteljima naših grobalja olakša svakodnevnicu. Stoga je upravo ovih dana, na gradskom groblju Bare, između parcela P2 i P3, napravljena još jedna česma, kako bi im omogućili pitku vodu.

slika
14. 06. 2018. 15:54
Čišćenje grobalja

Posljednji dan Ramazana označio je i kraj priprema za predstojeći praznik Bajram. Svi radnici KJKP „Pokop“ neprekidno su na terenu, kako bi posjetiocima vječnih počivališta pružili što lakši i ljepši posjet njihovim najdražim.Trava je pokošena, cvijeće zasađeno, čiste se saobraćajnice i pješačke staze, a gradsko groblje „Vlakovo“ zablistalo je i novim asfaltom na nekim parcelama.

slika
11. 06. 2018. 15:20
Uređenje groblja Vlakovo - asfaltiranje

Na veliko zadovoljstvo građana, 09.06.2018. godine se počelo sa asfaltiranjem saobraćajnice na gradskom groblju „Vlakovo“ na parcelama M11 i M12. Put koji je godinama zadavao poteškoće za prilazak ovim parcelama saniran je u potpunosti i zablistao je novim asfaltom.

slika
06. 06. 2018. 15:56
Obilazak radova rekonstrukcije ograde uz parcelu M9 na groblju Bare

Dana 06.06.2018. godine generalni direktor KJKP Pokop d.o.o. Sarajevo gospodin Goran Cerić je obišao izvođače radova na rekonstrukciji ograde u ulici Abdurahmana Muharemije koja graniči sa M9 parcelom na gradskom groblju Bare, te izrazio zadovoljstvo napretkom radova. Ovom prilikom još jednom je izkazao i zahvalnost općini Centar na čelu sa načelnikom, gospodinom Ajnadžić Nedžadom, koja je našla načina da finansira ovaj projekat.  

slika
30. 05. 2018. 09:06
Obavještenje za građane o rekonstrukciji ograde na groblju Bare

Obavještavamo građane da će se u periodu maj-juni 2018. godine u organizaciji općine Centar vršiti rekonstrukcija ograde na gradskom groblju Bare dužinom ulice Abdurahmana Muharemije. S tim u vezi, molimo srodnike osoba sahranjenih na parceli M9, u dijelu koji graniči sa ogradom, da se u slučaju bilo kakvog oštećenja na spomeniku ili nišanu nastalog usljed radova jave Upravi preduzeća KJKP “Pokop“ d.o.o. Sarajevo.