logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.

Novosti

slika
14. 05. 2018. 12:19
Košenje trave

Nestabilno vrijeme i vremenski uvjeti u mjesecima proljeća donijeli su mnogo komplikacija našem preduzeću. Jedna od njih je svakako i vegetacija koja iz minuta u minut buja, te smo se suočili sa nevjerovatno brzim rastom trave po grobljima. Iako se naizmjeničnoj pojavi sunca i kiše raduju svi koji priželjkuju brzo bujanje biljaka, neprilike prilikom hodanja po travnatim površinama bile su neizbježne. Kretanje po grobljima je bilo otežano, jer se po kiši ne može kositi.

slika
25. 04. 2018. 08:45
Cvijeće i žardinjere na gradskom groblju Vlakovo

Sa lijepim vremenom i proljetnim danima, i gradsko groblje „Vlakovo“ okitilo se novim cvjetnim alejama. Cvijeće se užurbano sadi, ukrasni grmovi i drveće okopavaju, uređuju se travnjaci, a ono što posebno izaziva pažnju i ne promiče očima posjetitelja ovog groblja je svakako i postavljanje novih žardinjera. 

slika
20. 04. 2018. 15:35
Kraj radne sedmice - početak novih poslova

Kraj radne sedmice svakako ne znači i kraj poslova za KJKP „Pokop“. Nakon što je sanacija postojećih kolovoza na pravoslavnim parcelama na groblju „Bare“ ugledala svoj kraj, započela je i sanacija kolovoza, odnosno staza na muslimanskim parcelama jednog dijela groblja.

slika
18. 04. 2018. 16:17
Radovi na grobljima Koševske doline

Ni na grobljima Koševske doline proljetni radovi ne zaostaju. Lijepo vrijeme proteklih dana omogućilo je da se grobljanske površine ponovo uređuju. 

slika
17. 04. 2018. 16:15
Izgradnja ivičnjaka pri kraju

Lijepo vrijeme omogućilo je da se radovi na gradskom groblju „Bare“ nastave užurbanim tempom.

slika
17. 04. 2018. 16:05
Proljetni radovi

Na svim gradskim grobljima proljetni radovi su u punom jeku. Posebnu pažnju privuklo je i hortikulturno uređenje groblja Bare, gdje se užurbano radi na uljepšavanju.

slika
04. 04. 2018. 15:10
Sanacija pješačkih staza na groblju Bare

Nakon dosta nestabilnih vremenskih uvjeta počelo se sa radovima na sanaciji postojećih kolovoza, tačnije pješačkih staza. Radovi se izvode na dijelu pravoslavih parcela, a izvođač radova je Bucomerc d.o.o. Kiseljak.

slika
28. 02. 2018. 09:50
Zaslužena penzija

U ovoj godini, kolektiv KJKP „Pokop“ ispratio je u penziju još jednu kolegicu. Hadžira Čaušević je žena koja je u naše preduzeće došla davne 1979. godine i u njemu provela čitav svoj radni vijek. Ni za ratnih godina, draga i omiljena među uposlenicima, Hadžira nikada nije izostala niti jedan dan.

slika
13. 02. 2018. 15:31
Asfaltiranje saobraćajnice

Prethodne dane obilježio je još jedan od poslova koje je KJKP „Pokop“ započeo. Lijepo vrijeme omogućilo je i sanaciju saobraćajnica na gradskom groblju „Vlakovo“. Naime, dijelovi ceste na kojima je, zbog propadanja šahtova bila onemogućena nesmetana vožnja, sanirani su.