Web shop i nove mogućnosti

Prve internet prodavnice, popularno rečeno web shop, pojavile su se već 90-tih godina, no, pravu popularnost su stekle nekoliko godina kasnije, i to u trenutku kada su ih počele koristiti veliki konzumenti online usluga i trgovina

Online trgovina ili web shop, danas je cilj svih velikih trgovaca i preduzeća, a napredak u poslovanju mjeri se upravo u obezbjeđivanju dugoročne i stabilne usluge korisnicima.

Online trgovina, danas je svakako u punom zamahu, i polako postaje najlakši način trgovine otvorene 24 sata dnevno svaki dan tokom cijele godine.


Za KJKP „Pokop“, kao respektabilno preduzeće na visokom profesionalnom nivou, web shop je način da svoje usluge predstavi brzo i jednostavno, sa pregledima proizvoda, detaljnim opisima svake ponude i sa svim pojedinostima o uslugama koje pruža.

Korisnici vrlo brzo mogu dobiti informaciju o ponudi, pregledati ponudu, proizvod staviti u korpu i pokrenuti proces plaćanja na „virtualnoj kasi“.


Putem našeg web shopa možete platiti godišnju taksu za održavanje grobnog mjesta, naručiti čišćenje grobnog mjesta, busanje, dostavu buketa i aranžmana iz naše cvjećare, te druge usluge.


KJKP „Pokop“ će se svakako i dalje truditi da svojim korisnicima pruže još mnogo toga, kako bi građanima omogućili što lakši put do onoga što žele.

Nazad na početnu