Usluge

slika
Evidencija

KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo raspolaže najsavremenijim softverom koji osigurava jedinstvenu bazu podataka za groblja koja su u nadležnosti preduzeća, koja građanima omogućava dolaženje do željenih informacija na najbrži mogući način.

Detaljnije
slika
Izrada temelja za nadgrobne spomenike i nišane

KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo nudi usluge izrade armirano-betonskih temelja za nadgrobne spomenike i nišane, pripreme grobnica i postavljanje nišana/temelja. Radionica, koja se nalazi na gradskom groblju Vlakovo, također, nudi i usluge okopavanja zemlje za stope nišana, te postavljanje nišana u izrađene betonske rupe.

Detaljnije
slika
Komemoracije

Korisnicima usluga KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo nudi usluge održavanja komemoracija za pokojnike u Komemorativnom centru, svečano otvorenom 09. maja 2008. godine, na gradskom groblju Bare.

Detaljnije
slika
Održavanje grobalja

KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo redovno čisti i održava grobljanske površine, platoe, staze i stepenice na devet aktivnih grobalja kojima upravlja i gazduje, kao i na Jevrejskom groblju i na 48 grobalja/harema na području devet općina Kantona Sarajevo, kojima ne upravlja i ne gazduje.

Detaljnije
slika
Pogrebna oprema

Prodajno-izložbeni salon pogrebne opreme, koji se nalazi se u ulici Petrakijina 1, nudi širok izbor uzoraka sanduka, različitih boja, oblika, materijala i dekoracija, krstova/križeva, ženskih i muških nišana, krstova/križeva na sanducima i sl.

Detaljnije
slika
Preuzimanje, zbrinjavanje i opremanje pokojnika

KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo, vrši usluge preuzimanja, zbrinjavanja, opremanja i pripremanja umrlih za sahranu ili za transport, u slučaju sahrana na grobljima koja nisu u nadležnosti KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo. Ove usluge su dostupne 24 sata dnevno, svaki dan u sedmici.

Detaljnije
slika
Prodavnice cvijeća i voskarskih proizvoda

U prodavnicama cvijeća i voskarskih proizvoda, koje su u vlasništvu KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo, građani mogu kupiti razne vrste cvijeća, cvjetnih aranžmana i svijeća.

Detaljnije
slika
Sahrane

KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo organizuje i obavlja sahrane na grobljima kojima upravlja i gazduje. Sahrane se obavljaju svaki dan, osim nedjelje i prvog dana državnih i vjerskih praznika.

Detaljnije
slika
Transportne usluge

KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo obavlja usluge prijevoza umrlih na teritoriji Bosne i Hercegovine, ali i iz inostranstva. Ova usluga dostupna je 24 sata dnevno, svaki dan u sedmici.

Detaljnije
UREĐENJE GROBNOG MJESTA

Paketi usluga za uređenje grobnog mjesta

Detaljnije